MediaWatch

GN Netcom og RTX Telecom samarbejder

Samarbejdet skal sikre den fortsatte produktion af førende produkter inden for trådløs Bluetooth teknologi samt håndfri kommunikationsløsninger.

GN Netcom lancerede verdens første certificerede trådløse Bluetooth headset i september 2000, og vil ved hjælp af RTX Telecom's ekspertise inden for området søge at forstærke sin position på verdensmarkedet.

Ingen af selskaberne forventer, at den indgåede aftale vil få nævneværdig betydning for omsætning samt indtjening i indeværende regnskabsår.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs