MediaWatch

GN Netcom og RTX Telecom samarbejder

Samarbejdet skal sikre den fortsatte produktion af førende produkter inden for trådløs Bluetooth teknologi samt håndfri kommunikationsløsninger.

GN Netcom lancerede verdens første certificerede trådløse Bluetooth headset i september 2000, og vil ved hjælp af RTX Telecom's ekspertise inden for området søge at forstærke sin position på verdensmarkedet.

Ingen af selskaberne forventer, at den indgåede aftale vil få nævneværdig betydning for omsætning samt indtjening i indeværende regnskabsår.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs