MediaWatch

TDC har flere schweiziske problemer

Gennemsnittet for mobiltelefonselskaber i Europa har det seneste år været 55 procent. Blandt TDC's konkurrenter i Schweiz har det statskontrollerede Swisscom haft en vækst på 41 procent mens det franskejede Orange har haft en vækst i tilgangen af nye kunder på hele 113 procent.

I løbet af det seneste år er TDC's schweiziske satsning dermed reduceret fra at være en klar nummer to i Alpelandet til at være en lige så klar nummer tre, skriver Børsen.

TDC's direktør for Sunrise, som selskabet markedsføres under i Schweiz, Kim Frimer har tidligere oplyst, at kundebasen i de schweiziske mobilaktiviteter var oppustede.

Problemerne i landet forstærkes af, at TDC netop har tabt en retssag ved den højeste retsinstans om adgangen til det rå kobber. Domstolen giver Swisscom ret i, at selskabet sidder på retten til kobberet. Det giver ikke mindst TDC problemer i forhold til salget af ADSL-forbindelser.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs