MediaWatch

Nemmere at være på Internettet

Ifølge Forskningsministeriet rapport "Det Digitale Danmark" er en opgradering af den digitale forvaltning i det offentlige anbefalelsesværdigt. Alle kommuner skal således på Internettet og samtidig kunne servicere sine borgere derfra, blandt andet ved at sende elektroniske blanketter.

Brian Olsen, afdelingschef i Eterra siger, at selskabet gennem den daglige kontakt med størsteparten af såvel kommunerne som amterne i Danmark, ofte møder kravet om et koncept til en mere effektiv vedligeholdelse af de offentlige hjemmesider. - Der er klart en mulighed for en styrkelse af den elektroniske borgerbetjening, således Olsen.

Salgsdirektør Erik Skyum, Synkron siger, at det overordnede mål med alliancen er at sikre en lettere adgang til offentliggørelse af oplysninger til borgerne, altså helt i tråd med Forksningsministeriets anbefalinger.

- Vi tror på, at det via samarbejdet med Eterra vil være muligt at hjælpe - også den almindelige borger - til en nemmere adgang til oplysninger, således Skyum.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs