MediaWatch

Nemmere at være på Internettet

Ifølge Forskningsministeriet rapport "Det Digitale Danmark" er en opgradering af den digitale forvaltning i det offentlige anbefalelsesværdigt. Alle kommuner skal således på Internettet og samtidig kunne servicere sine borgere derfra, blandt andet ved at sende elektroniske blanketter.

Brian Olsen, afdelingschef i Eterra siger, at selskabet gennem den daglige kontakt med størsteparten af såvel kommunerne som amterne i Danmark, ofte møder kravet om et koncept til en mere effektiv vedligeholdelse af de offentlige hjemmesider. - Der er klart en mulighed for en styrkelse af den elektroniske borgerbetjening, således Olsen.

Salgsdirektør Erik Skyum, Synkron siger, at det overordnede mål med alliancen er at sikre en lettere adgang til offentliggørelse af oplysninger til borgerne, altså helt i tråd med Forksningsministeriets anbefalinger.

- Vi tror på, at det via samarbejdet med Eterra vil være muligt at hjælpe - også den almindelige borger - til en nemmere adgang til oplysninger, således Skyum.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs