MediaWatch

Mærsk Data køber Framfab i Lund

Overtagelsen er første skridt i at få fodfæste på det svenske marked. - Vi har gennem længere tid haft kig på Sverige som et interessant marked for Mærsk Data, og opbygger nu en salgsorganisation i det nye selskab, siger Steen H. Knudsen, adm. direktør i Mærsk Data.

I første omgang vil medarbejderne i Lund blive koblet på eksisterende opgaver inden for Mærsk Data.

- Vi har konstant brug for flere medarbejdere med den store tilgang af opgaver, vi oplever, siger Steen H. Knudsen. Lund er et godt sted at etablere sig i Sverige. Det ligger geografisk tæt på København, og der er et godt IT-miljø med særdeles kompetente medarbejdere, tilføjer han. Lund-kontoret ligger i Universitetsparken Ideon.

Framfabs adm. direktør Johan Wall er meget tilfreds med at sælge til Mærsk Data. - Vi gør alt for at sikre så mange som muligt af vores medarbejdere, som vi ellers ville være nødsaget til at sige op, en ansættelse ved et andet selskab, siger Johan Wall.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs