Danionics opjusterer

MediaWatch

I forbindelse med selskabets notering på Københavns Fondsbørs blev der fremsat en forventning om et overskud i størrelsesordenen 5 til 15 millioner kroner. I det netop offentliggjore årsregnskab er denne forventning nu opjusteret til et beløb mellem 15 og 25 millioner kroner.

Danionics fremhæver tilgangen af nye kunder og betydelige ekstraordrer fra selskabets første industrielle kunde Compaq, som den væsentligste årsag til opjusteringen.

Ifølge bestyrelsesformande, Karsten Borch, var forventningerne, der blev meddelt i forbindelse med børsnoteringen, det man på daværende tidspunkt turde stå inde for. - - Disse forventninger har sidenhen vist sig at være på den forsigtige side, således Borch.

Selskabet forventer, at den samlede omsætning i 2001 når 500 millioner. For regnskabsåret 2000 oplyses det, at det sluttede som forventet og på linje med de oplysninger, der blev fremført i børsprospektet. Omsætningen steg 0,6 millioner kroner til 48,2 millioner. Det primære driftresultat endte med et nderskud på 57,5 millioner kroner og det samlede nettoresultat efter skat endte med et underskud på 43,8 millioner kroner.

Danionics vil fremover fokusere intenst på udvikling og forskning.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også