MediaWatch

Danionics opjusterer

I forbindelse med selskabets notering på Københavns Fondsbørs blev der fremsat en forventning om et overskud i størrelsesordenen 5 til 15 millioner kroner. I det netop offentliggjore årsregnskab er denne forventning nu opjusteret til et beløb mellem 15 og 25 millioner kroner.

Danionics fremhæver tilgangen af nye kunder og betydelige ekstraordrer fra selskabets første industrielle kunde Compaq, som den væsentligste årsag til opjusteringen.

Ifølge bestyrelsesformande, Karsten Borch, var forventningerne, der blev meddelt i forbindelse med børsnoteringen, det man på daværende tidspunkt turde stå inde for. - - Disse forventninger har sidenhen vist sig at være på den forsigtige side, således Borch.

Selskabet forventer, at den samlede omsætning i 2001 når 500 millioner. For regnskabsåret 2000 oplyses det, at det sluttede som forventet og på linje med de oplysninger, der blev fremført i børsprospektet. Omsætningen steg 0,6 millioner kroner til 48,2 millioner. Det primære driftresultat endte med et nderskud på 57,5 millioner kroner og det samlede nettoresultat efter skat endte med et underskud på 43,8 millioner kroner.

Danionics vil fremover fokusere intenst på udvikling og forskning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs