MediaWatch

Tre nye direktører hos IBM

Selskabet har besluttet at udvide direktionen med yderligere tre medlemmer, fordi IT-investeringer i stadig højere grad bliver strategiske og forretningskritiske. Det stiller krav til IT-leverandører om at lade sig repræsentere af topledelsen i vigtige forhandlinger, skriver Børsen.

Carsten Dilling har ansvaret for IBM's nordiske pc-forretning, mens Peter Gerlow har ansvar for IBM Danmarks organisation samtidig med flere ansvarsområder for IBM Nordic. Flemming Noes-Rasmussen står i spidsen for IBM's nordiske softwareforretning. De tre nye medlemmer skal supplere adm. direktør Carl Christian Ægidius og direktør Ole Haaber.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Nent tager navneskifte til Viaplay

Nordic Entertainment Group hedder fremover Viaplay Group. Det skal sende klart signal om, at medieselskabet har fokus skåret knivskarpt mod streamingfremtiden.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs