MediaWatch

Kabel-TV-selskab går imod strømmen

Derved afviger selskabet positivt fra de mange udmeldinger, som er kommet fra telekom- og kabelsektoren gennem de seneste par måneder. En af årsagerne til de positive udmeldinger er, at NTL fortsat er sikker på at kunne opnå en kundemasse på over 1,2 millioner digital-TV kunder ved årets udgang.

De digitale kunder er primært kunder, som tidligere kun har haft de analoge programpakker fra NTL. Opgraderingen fra analoge til digitale kunder sker meget målrettet fra NTL's side, da alle analyser viser at de digitale kunder køber flere produkter, hvorved omsætningen per kunde stiger.

NTL er i hård konkurrence med Telewest om herredømmet på det britiske kabel-TV marked. NTL har gennem de seneste 18 måneder opkøbt 11 selskaber på kabelområdet, og det næste mål bliver at kunne tage konkurrencen op med Britisk Telecom på markedet for bredbåndsforbindelser.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs