MediaWatch

Uniweb bedst til content management

Siteman® vandt fredag testen af content management systemer i Danmark. Alle større danske content management systemer blev i den forbindelse testet på brugervenlighed, funktioner, moduler samt pris. Vægtningen skete ud fra et pointsystem hvor gennemsnittet var 167 point. Siteman® fik 216 point.

Det er nyhedssitet Estrategi.dk som har gennemført testen og hertil siger direktør Niels Rendbæk følgende: - Det har været utroligt svært at vægte og vurdere de enkelte CMS funktioner. Det er min helt neutrale og personlige vurdering som ligger til grund for disse point. Hvis man ikke hæfter sig i de point som jeg har givet, kan man jo selv vurdere de enkelte systemer, idet firmaerne selv har udfyldt disse skemaer.

Uniwebs direktør Jeppe MAjgaard Nielsen udtrykker tilfredshed med det opnåede resultat. - Vi lancerede Siteman® i december 2000 og er tilfredse med hastigheden, trods dens korte tid på det danske marked indtil nu. Mængden af content management systemer i Danmark er mange og vi ser det som et stort plus fra kundens synsvinkel, at der er dannet et overblik over de enkelte systemer.

Vi er utrolige glade for resultatet og tager det som et skulderklap, således Majgaard Nielsen.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs