MediaWatch

Intel: 1GHz processor til bærbar klar!

Lanceringen af den nye chip vil betyde, at mange af de store producenter af bærbare computere på mandag vil sætte produkter, der indeholder den nye Pentium III, i de amerikanske butikker. Hewlett-Packard, HP, har dog ikke i sinde at vente så længe, og vil allerede imorgen søndag lancere en reklamekampagne for dets bærbare computer med den nye chip i de amerikanske dagblade, skriver CNET.

HP's nye bærbare computer vil kun være omkring 2,5 centimeter tyk og foruden den ovennævnte chip indeholde 256 MB ram, 30 GB harddisk, 15" skærm og DVD-drev til en samlet pris af cirka 25.000 danske kroner.

Det nye produkt kommer på gaden næsten et år efter, at Advanced Micro Devices, AMD, for første gang satte en 1 GHz processorer til stationære PC'er i produktion. Markedet for bærbare computere er særdeles vigtigt for øjeblikket, da salget vokser væsentligt mere end tilfældet er for stationære. Dette tilskrives det stigende behov for mobilitet.

Intel vil ud over 1 GHz Pentium III processoren også komme med en udgave med 900 MHz samt en Celeron med 850 MHz.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs