MediaWatch

Intel: 1GHz processor til bærbar klar!

Lanceringen af den nye chip vil betyde, at mange af de store producenter af bærbare computere på mandag vil sætte produkter, der indeholder den nye Pentium III, i de amerikanske butikker. Hewlett-Packard, HP, har dog ikke i sinde at vente så længe, og vil allerede imorgen søndag lancere en reklamekampagne for dets bærbare computer med den nye chip i de amerikanske dagblade, skriver CNET.

HP's nye bærbare computer vil kun være omkring 2,5 centimeter tyk og foruden den ovennævnte chip indeholde 256 MB ram, 30 GB harddisk, 15" skærm og DVD-drev til en samlet pris af cirka 25.000 danske kroner.

Det nye produkt kommer på gaden næsten et år efter, at Advanced Micro Devices, AMD, for første gang satte en 1 GHz processorer til stationære PC'er i produktion. Markedet for bærbare computere er særdeles vigtigt for øjeblikket, da salget vokser væsentligt mere end tilfældet er for stationære. Dette tilskrives det stigende behov for mobilitet.

Intel vil ud over 1 GHz Pentium III processoren også komme med en udgave med 900 MHz samt en Celeron med 850 MHz.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs