MediaWatch

Memory Card solgt

MTC, der gik i betalingsstandsning den 29 januar, har nu via en aftale med den amerikanske udbyder af datahukommelse, Dataram, sikret sig en betydende industriel ejer, som på sigt vil kunne hjælpe selskabet til en styrkelse af den internationale position.

Ifølge aftalen vil Dataram formedelst godt 260 millioner kroner overtage en række af MTC's aktiver, herunder datterselskaber i Europa, Australien, Sydamerika samt Stillehavsregionen. Købsprisen modsvarer en dividende på mellem 30 og 40 procent til MTC's kreditorer. Aktionærerne må som det er blevet meddelt tidligere konstatere, at aktiekapitalen er tabt.

Dataram med hovedkvarter i Princeton, New Jersey er stiftet i 1967 og tæller i dag så betydende kunder som Intel, Sun Mircrosystems, IBM, Hewlett-Pakcard, Silicon Graphics samt Compaq.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs