MediaWatch

Første FWA-forbindelse i luften

Konsulentvirksomheden Dubex, der fik tilbud om at være testkunde hos Butler Networks, har fået den første forbindelse. Virksomheden er meget afhængig af internetforbindelsen og har flere gange oplevet generne, når forbindelsen var nede på grund af et overgravet kabel.

Målgruppen for FWA, Fixed Wireless Access, er virksomheder med behov for at transmittere data, tale og video med krav om stor kapacitet, skriver Berlingske Tidende.

Butler Networks var i december blandt de udvalgte, der fik en licens af Telestyrelsen. Selskabet er klar med sin næste basestation i København og venter at være i Jylland til sommer. Efter planen vil selskabet være oppe på 31 basestationer inden året er omme.

Hver station har en rækkevidde på fire kilometer.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs