MediaWatch

HP spår om ny optur i IT-branchen

Det ny boom bliver, ifølge firmaets forudsigelser, større og mere langvarigt, end det der hidtil er set. HP nævner ikke, hvornår opsvinget vil komme, men indrømmer, at de næste to kvartaler ikke ser gode ud for IT-sektoren. Men selv om man for øjeblikket ser et fald i forbruget af pc'ere og andet udstyr, skulle det se godt ud i det lange løb, skriver Financial Times.

Fremover vil der komme en større interaktion mellem udbyder og kunde. Det betyder mere samarbejde, der i højere grad drejer sig om at ombygge arbejdsprocesserne frem for at effektivisere dem. Det betyder også mere konsulentarbejde, og HP vil fokusere på at udbygge deres konsulentvirksomhed. Firmaet har for øjeblikket planer om at iværksætte partnerskaber inden for området, men der er endnu ikke blevet nævnt nogen navne.

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Rapporter peger på flere triste nyheder for journalister

Flere fravælger at læse nyheder, unge mennesker opsøger dem ikke aktivt, og sociale medier har overhalet nyhedsmedier som hovedkilde for de unge til nyhederne. Branchen står med et tiltagende framenteringsproblem, og vi bliver nødt til at tale om det, lyder det fra Uffe Gardel, der har ført pennen i denne uges medieklumme.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs