MediaWatch

Dansk køber til Framfab

Framfabs koncernledelse vil hverken be- eller afkræfte historien udover at den meddeler, at aktiviteterne i Sydsverige skal afvikles. Det skriver Berlingske Tidende, der videre spekulerer i, hvem den mulige danske køber er.

Hverken Valtech, Kunde & Co, Jubii, Prey4/Neo Ideo eller Araneum vil vedkende sig at være interesserede i - endsige i forhandlinger om - at købe Framfabs sydsvenske aktiviteter.

Andre muligheder er delvist danske Catenas og amerikanske McCann-Erickson, der begge køber kraftigt op blandt netkonsulenter. Og hvad med Mærsk?

- Øh, vi investerer jo en hel del og har kig på flere virksomheder. Så det kan jeg hverken af- eller bekræfte. Vi holder alle muligheder åbne, siger informationschef Marie-Louise Arnfast, Mærsk Data.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs