MediaWatch

Gatetrade.net er gået i luften

De fire store danske spillere ejer hver 25 procent af markedspladsen, men har nok så vigtigt forpligtet sig til at deltage på markedspladsen fra starten. Dermed er portalen sikret et stort forretningsvolumen. Ud over de fire stiftende selskaber er omkring 130 virksomheder på vej ind på Gatetrade.net, skriver Jyllands-Posten.

Man forventer i løbet af et år at have 1000 leverandører og betydeligt flere kunder på Gatetrade.net. Om halvandet år forventer Gatetrade.net at have tre millioner varenumre. Markedspladsen er åben for auktioner fra både køber og sælger, og som noget mere unikt vil man satse på kataloghandel, hvor sælgere kan lægge et elektronisk katalog ind til samtlige virksomheder på portalen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs