MediaWatch

Kamp om fondsbørsen.com

Virksomheden må dog ikke bruge navnet, mener Københavns Fondsbørs, der måske bliver nødt til at gå rettens vej for at få Euroinvestor til at opgive brugen af navnet. Ifølge værdipapirloven er det forbeholdt dem, der driver aktivitet som fondsbørs, at bruge navnet fondsbørsen.com. Det siger underdirektør Poul Erik Skaaning-Jørgensen, Københavns Fondsbørs, til Børsen.

- Det er urimeligt, at der i det konkrete tilfælde ikke er fortrinsret for virksomheder, der i forvejen anvender f.eks. 'o' og 'oe', siger han. Euroinvestor afviser, at man har sikret sig navnet for at sælge det videre med fortjeneste. Hvis Fondsbørsen gerne vil have navnet, så er der ikke noget problem i det, siger direktør Søren Alminde.

På Euroinvestors hjemmeside præsenterer man imidlertid planer om en tjeneste under domænet fondsbørsen.com. Her vil selskabet løbende følge kampen mellem KFX-selskaberne på fondsbørsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs