MediaWatch

Kamp om fondsbørsen.com

Virksomheden må dog ikke bruge navnet, mener Københavns Fondsbørs, der måske bliver nødt til at gå rettens vej for at få Euroinvestor til at opgive brugen af navnet. Ifølge værdipapirloven er det forbeholdt dem, der driver aktivitet som fondsbørs, at bruge navnet fondsbørsen.com. Det siger underdirektør Poul Erik Skaaning-Jørgensen, Københavns Fondsbørs, til Børsen.

- Det er urimeligt, at der i det konkrete tilfælde ikke er fortrinsret for virksomheder, der i forvejen anvender f.eks. 'o' og 'oe', siger han. Euroinvestor afviser, at man har sikret sig navnet for at sælge det videre med fortjeneste. Hvis Fondsbørsen gerne vil have navnet, så er der ikke noget problem i det, siger direktør Søren Alminde.

På Euroinvestors hjemmeside præsenterer man imidlertid planer om en tjeneste under domænet fondsbørsen.com. Her vil selskabet løbende følge kampen mellem KFX-selskaberne på fondsbørsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs