MediaWatch

Lavt Internet-forbrug i Danmark

Ud af de 21 lande, der indgår i analysen, ligger Danmark sidst, når det gælder tid brugt per surfing session. Danskerne tidsforbrug på Internet ligger med 5 timer og 13 minutter i gennemsnit om måneden per bruger bemærkelsesværdigt lavt i forhold til resten af verden. Kun finnerne og irlændere bruger kortere tid. Samtidigt er danskerne dem, som bruger kortest tid per Internet session.

Analysen er baseret på data fra de 21 lande i verden, hvor brugen af Internet antages at være mest udbredt og omfatter brugen af Internet fra hjemmet.
- USA er stadig det største "Internet-univers" med 43 procent af alle Internetbrugere, men tallet er faldende og en klar indikation af, at Internettet som medie er på vej mod en reel global status, siger Simon Svegaard, salgs- og marketingdirektør for Nielsen//NetRatings i Danmark.

På det europæiske marked bruger surferne generelt mindre tid på nettet end i USA og Asien. Tyskland, med cirka otte timer i gennemsnit per måned, er med en femteplads det europæiske land, der bruger mest tid on-line. Men på grund af det heftige forbrug i Asien og Nordamerika er der faktisk ingen europæiske lande, der kan snige sig op på det gennemsnitsforbrug Nielsen//NetRatings har udregnet til at være ni timer og otte minutter.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs