MediaWatch

Radio2-tilladelse i Norge

Radio2 vil nu også sikre sig FM-distribution i Norge på samme måde, som radioen har gjort i Danmark. Ejerne af Radio 2 Digital mener ikke, at der findes et marked til en radio, der kun sender på DAB-nettet, og har derfor planer om at sende på FM-båndet i blandt andet Oslo, Bergen og Stavanger. Det skriver nyhedsbrevet Radionytt.

Radio 2 Digital skal snarest præsentere planerne overfor norske Statens Medieforvaltning. Planen er at indgå et samarbejde med lokalradioer, der skifter navn til Radio 2 og følger radioens musikformat. Ifølge koncessionen skal Radio 2 Digital blandt andet sende børneprogrammer, nyheder og kulturstof.

Norsk Aller er hovedaktionæren i Radio2 Digital, men i lighed med Radio2 i Danmark ejer den amerikanske koncern Clear Channel Communications også en del af selskabet.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs