MediaWatch

Teleselskaber takker nej til Nyrup

Da statsministeren onsdag var gæst ved IT-Brancheforeningens årsmøde, erklærede han sig villig til at se på, om UMTS-auktionen kunne løbe af stabelen før oktober som det ellers var planlagt. Det er telebranchen dog ikke interesseret i, skriver Internetavisen Jyllands-Posten.

- Vi er i jævnlig kontakt med teleselskaberne og tilbagemeldingen fra den altovervejende del er, at den nuværende tidsplan bør holdes, siger Jesper Olesen, chefkonsulent i IT- og Forskningsministeriets 3G-sekretariat.

For blot få måneder siden kritiserede teleselskaberne regeringen for at holde auktionen så sent, at Danmark risikerer at sakke agterud i forhold til de øvrige europæiske lande. Men det, der ligner en slingrekurs, dækker over uenighed blandt de selskaber i telebranchen, der ønsker auktionen afholdt så hurtigt som muligt (især TDC), og dem, for hvem den nuværende køreplan passer udmærket (bl.a. Telia og Tele 2).

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs