MediaWatch

Ericsson i storhandel

Afdelingen omfatter 18 lande og har 2.400 ansatte. Ericsson vil fortsat eje omkring 20 procent af det nye selskab, der skal etableres sammen med Apax. Salget er et led i en strategi om at satse mere på det indirekte salg.

Årsagen til salget er ifølge chefen for Ericsson Enterprise, Lars E. Svensson, at Ericssons virksomhed for ensidigt har været fokuseret på de største firmaer. - Vi har været dårlige til at få fat i de små- og middelstore selskaber. Det skriver Vision.

Ved at outsource salgsorganisationen bliver det simplere at tilknytte eksterne partnere for at udbrede salget. - i England findes f.eks. 1,5 millioner selskaber. Vores direktesalg har arbejdet mod cirka 600 kunder, giver Lars E. Svensson som forklaring på salget til Apax.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs