MediaWatch

Hellere homebanking end e-handel

Hele 53 procent af den voksne befolkning er interesserede i at klare bankforretningerne hjemme fra computeren. Kun 25 procent er interesserede i at bruge pc'en til køb af varer og tjenesteydelser, viser en undersøgelse fra Greens Analyse, som bringes i Børsen.

Undersøgelsen viser også, at interessen for videotelefoni, hvor man kan se den person man taler med, er større end interessen for e-handel. Lidt over 30 procent kunne godt tænke sig den mulighed. 37 procent vil gerne have lov til at sammensætte deres egen pakke af tv-kanaler via bredbåndsnettet, mens 43 procent efterspørger muligheden for video-on-demand.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs