Tele2 reorganiser

MediaWatch

Tele2 vil i forsøget på at stå stærkere i den skærpede konkurrence foretage ændringer i sin organisation. En opdeling af de to forretningsområder, Tele2 og UNI2, der fremover bliver en selvstændig division, samt en højere grad af fokus på kerneområderne skal sørge for en forbedret konkurrenceevne.

Selskabet, der kom ud af 2000 med et mindre overskud vil fremover søge at dyrke sine overskudsgivende kerneforretninger get2net, 10 01 Ring langt billigere samt UNI2.

I forbindelse med reorganiseringen vil der ske en stigende grad af outsourcing af funktioner tilknyttet den daglige drift. I alt 30 medarbejdere ventes at blive tilbudt aftrædelsesordninger, mens det vil blive forsøgt at genplacere 15 medarbejdere uden for selskabet.

Tele2 regner ikke med at den forestående reorganisering vil gå ud over dets kundeservice, idet der hovedsagligt er tale om personnale i selve administrationen.

Selskabet regner tværom med, at udvide sine kundeservicefunktioner og planlægger blandt andet åbningen af et nyt kundeservicecenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også