MediaWatch

TDC trækker kampagne tilbage

Annoncen viste et barn, hvis ansigt var sminket i den karakteristiske sort-hvide maske, som den drabstiltalte Peter Lundin har anvendt under en tv-udsendelse. Kritikken fra landsretsdommer Niels Johan Petersen kom under indledningen af retssagen mod Peter Lundin i går. Det skriver Børsen.

Kampagnen skulle sætte fokus på de utrygge vilkår, som et stort antal danske børn vokser op under. Hos TDC bekræfter kommunikationsdirektør Louise Ry, at man nu vil standse kampagnen. TDC er partner for Børns Vilkår og støtter blandt andet den kritiserede kampagne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs