MediaWatch

Amazon-samarbejde med Wal-Mart

Sunday Times skriver, at Amazon skal tage sig af Wal-Marts handel på nettet, for til gengæld at være synlig for de kunder, der handler i Wal-Marts mere end 4500 butikker. Desuden vil firmaet få en procentdel af indkomsten for det salg, der bliver genereret gennem nettet.

Resultatet var, at netbutikkens aktier i løbet af mandagen steg mere end 28 procent til lidt over 12 dollar. Talsmænd for de to firmaer har dog ikke villet udtale sig om aftalen mellem de to virksomheder.

Analytikere har forskellige vurderinger af rygtet. Nogle mener, at det vil være en god måde for Wal-Mart at komme på nettet - noget supermarkedskæden ikke har haft så stor succes med. Andre mener, at firmaet kan forrente sine penge bedre ved at placere sine dem i andre handler.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs