MediaWatch

Deloitte Consulting er bedst

Det internationale researchfirma, Gartner Group, har vurderet verdens største IT-konsulenter for deres evne til at levere strategi, planlægning og arkitektur til virksomheder. Ifølge analysen får Deloitte Consulting den højeste rating for firmaets "evne til at gennemføre projekter" og en andenplads for sin "komplette vision".

Gartner Group udnævner Deloitte Consulting som en "leader" for sin evne til at gennemføre projekter og sin komplette vision i levering af IT-strategi, planlægning og arkitektur.

Ifølge Gartner Group har "leaders" inden for IT-konsulenttjenester en klar vision for markedets udvikling og bygger aktivt deres kompetencer op, så de kan bibeholde deres førende position på markedet. Virksomheder, der udnævnes som "leaders", scorer de højeste point i Gartner Groups analyse.

I december sidste år fik Deloitte Consulting en tilsvarende topplacering i Gartner Groups analyse "E-Business ESP Magic Quadrant: A Look at Large Providers", hvor Deloitte Consulting var det ene af kun to konsulentfirmaer inden for e-handel, som fik topbetegnelsen "Market Maker".

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs