MediaWatch

Chili skal fusioneres

Chili's danske ejer, det Nasdaq-noterede euro909.com, har besluttet sig for at fusionere bladet med det svenske Dobedo. Fusionen, der får størst præg fra dansk side, skal skabe Skandinaviens største platform for ungdomsmedier.

Chili's position som et af de førende ungdomsmedier i såvel Danmark som Sverige kombineret med Dobedos 40 millioner kroner dyre platform og store brugerbase, skal skabe en vægtig spiller på det skandinaviske marked for ungdomsmedier.

Dobedo har i dag etableret sig i Sverige, Storbritannien og Tyskland. Danmark ventes indlemmet lige før sommeren i år. Med i alt 750,000 brugere og 8 millioner månedlige sidehenvisninger hører sitet til et af de største sites for unge i Sverige.

Chili har udover bladet, der i dag har 650,000 læsere, en netversion på såvel dansk som svensk. I alt 200,000 internetkunder er på nuværende tidspunkt brugere af denne service.

Fusionen vil sammenlægge salgs- og marketingsindsatsen, mens de to selskabers navne forbliver uafhængige mærker.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs