MediaWatch

Speedy Tomato mister topchef

Speedy Tomato, der er det svenske teleselskab Telia's internationale portal for mobile tjenester, har med øjeblikkelig virkning mistet sin øverste chef. Zeth Nyström har meddelt, at han skifter til en konkurrerende virksomhed. Det har iøvrigt ikke være mulig at indhente yderligere kommentarer fra Nyström, skriver Dagens Industri.

Ifølge Anne Liljeroth, informationschef for Speedy Tomato, kommer beslutningen aldeles uventet og portalen har derfor midlertidigt udpeget vice administrerende direktør, Johan Hall, som ny chef.

Kenneth Karlberg, administrerende direktør for Telia Mobile siger, at ansættelsen af en ny direktør skal ske hurtigst muligt gerne inden for de kommende uger.

Speedy Tomato portalen er indtil nu blevet introduceret i Danmark, Finland samt Storbritannien. En introduktion på det italienske marked via et samarbejde med det italienske IT-selskab Olivetti er undervejs.

Mere fra MediaWatch

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

I et aftaleudkast til de afsluttende forhandlinger om medieforliget fremgår det ifølge Finans, at DR og TV 2 på ny kan blive underlagt den såkaldte filmforpligtelse. Den blev ellers afskaffet i 2018, men siden har filmbranchen kritiseret udviklingen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs