MediaWatch

Bea tager kunder fra IBM

Bea Systems har således taget store kunder som Nykredit, Unibank, Tele Danmark samt Mærsk-selskabet LEC fra IBM. Kunderne foretrækker det mere stabile fundament for e-systemer, WebLogic, som Bea Systems leverer, frem for IBM's WebSphere. Det skriver Børsen.

WebLogic er slået igennem langsommere i Danmark end i flere andre lande. Det skyldes ifølge den danske Bea-direktør Jørn Bo Jacobsen sandsynligvis, at IBM står usædvanligt stærkt her i landet. Men billedet er ved at ændre sig.

- Alene inden for finanssektoren har vi været i direkte konkurrence med IBM i fire sager, og vi har vundet tre af dem, siger direktøren.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs