MediaWatch

Bea tager kunder fra IBM

Bea Systems har således taget store kunder som Nykredit, Unibank, Tele Danmark samt Mærsk-selskabet LEC fra IBM. Kunderne foretrækker det mere stabile fundament for e-systemer, WebLogic, som Bea Systems leverer, frem for IBM's WebSphere. Det skriver Børsen.

WebLogic er slået igennem langsommere i Danmark end i flere andre lande. Det skyldes ifølge den danske Bea-direktør Jørn Bo Jacobsen sandsynligvis, at IBM står usædvanligt stærkt her i landet. Men billedet er ved at ændre sig.

- Alene inden for finanssektoren har vi været i direkte konkurrence med IBM i fire sager, og vi har vundet tre af dem, siger direktøren.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs