MediaWatch

Slutspil for Napsterbrugere

Filteret, der vil blive implementeret i løbet af weekenden, vil fremover være i stand til at udelukke millioner af sange fra Napsters servere. Tiltaget gennemføres i forsøget på at holde det populære byttesystem på benene, skriver New York Times.

Russel Frackman, advokat for RIAA (Recording Industry Association of America), siger, at Napster skulle begynde med at blokere sange fra den amerikanske top 100 single-liste og top 200 album-liste. Selskabet bør herefter holde listen løbende opdateret.

Napsters nye tiltag har resulteret i at brugere over hele verden er begyndt at søge ind på dets serverne for at få downloadet de sidste sange. Det er forventningen, at der i løbet af weekenden vil være en kraftig trafik på selskabets servere rundt om i verden.

Napster har idag flere end 50 servere på verdensplan. På en af disse servere var der natten til lørdag knap 8.000 brugere, som delte godt 1.5 millioner musikfiler.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs