MediaWatch

Boom i salg af dvd og bredformat-tv

Dvd-afspillere topper salgsfremgangen med en stigning i salget på 241 procent, viser nye tal fra Brancheforeningen for Forbrugerelektronik. Det samlede antal solgte dvd-afspillere var 75.000, mens der blev langet 180.000 traditionelle videomaskiner over disken hos elektronikforretningerne. Det var en tilbagegang på 14 procent, skriver Berlingske Tidende.

Salget af 16:9 bredformat-tv blev tredoblet til 60.000. Branchen regner med, at dette tal fordobles i år. Nedgangen i salget af almindelige tv-apparater var på 50.000 til i alt 260.000 enheder. Salget af digitale kameraer steg med 114 procent, mens salget af videokameraer havde en lille stigning. Til gengæld stagnerede forbrugernes indkøb af pc'ere.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs