MediaWatch

E-handelspriser uddelt

Kåringen af Haburi er blandt andet motiveret af virksomhedens system til håndtering af returvarer, et stort udvalg af produkter og en flot grafisk site. Business-to-business kategorien gik til Mynovozymes.com, der blev valgt ud fra sitens informationsmængde og overskuelighed med brug af lyd og animationer.

Kategorien "Virksomheder, der anvender e-handelsløsninger business to consumer" gik til Netvokat.dk for blandt andet sitets nytænkning.

Specialpriserne gik til de to ehandelsstederne www.10socks.com og www.nordsign.dk.

e-handelsprisen er arrangeret i et samarbejde mellem IT-Brancheforeningen, PBS, UNIC'og dagbladet Børsen, og formålet er at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandsskab praktiseret på Internettet.

Såvel virksomheder, der har integreret e-handel som et naturligt supplement til deres eksisterende salgskanaler kunne deltage, som nye virksomheder, der er opstået som følge af de potentialer, der ligger i Internet og e-handel for at drive lokal og global forretning.

e-handelsprisen er en anerkendelse til de virksomheder, som viser vejen til e-handel. Initiativet er skabt ud fra et ønske om at bidrage til, at Danmark også på e-handelsområdet kan blive en frontløbernation, som vi er det i så mange andre IT-discipliner. Fremtidens markeder globaliseres og e-handel er et af de vigtigste parametre i denne proces.

Dommerkomitéen har bedømt virksomhedernes e-handelsløsninger ud fra kriterierne: Brugervenlighed, design, virksomhedsintegration, sikkerhed og et samlet indtryk.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs