E-handelspriser uddelt

MediaWatch

Kåringen af Haburi er blandt andet motiveret af virksomhedens system til håndtering af returvarer, et stort udvalg af produkter og en flot grafisk site. Business-to-business kategorien gik til Mynovozymes.com, der blev valgt ud fra sitens informationsmængde og overskuelighed med brug af lyd og animationer.

Kategorien "Virksomheder, der anvender e-handelsløsninger business to consumer" gik til Netvokat.dk for blandt andet sitets nytænkning.

Specialpriserne gik til de to ehandelsstederne www.10socks.com og www.nordsign.dk.

e-handelsprisen er arrangeret i et samarbejde mellem IT-Brancheforeningen, PBS, UNIC'og dagbladet Børsen, og formålet er at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandsskab praktiseret på Internettet.

Såvel virksomheder, der har integreret e-handel som et naturligt supplement til deres eksisterende salgskanaler kunne deltage, som nye virksomheder, der er opstået som følge af de potentialer, der ligger i Internet og e-handel for at drive lokal og global forretning.

e-handelsprisen er en anerkendelse til de virksomheder, som viser vejen til e-handel. Initiativet er skabt ud fra et ønske om at bidrage til, at Danmark også på e-handelsområdet kan blive en frontløbernation, som vi er det i så mange andre IT-discipliner. Fremtidens markeder globaliseres og e-handel er et af de vigtigste parametre i denne proces.

Dommerkomitéen har bedømt virksomhedernes e-handelsløsninger ud fra kriterierne: Brugervenlighed, design, virksomhedsintegration, sikkerhed og et samlet indtryk.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også

Jyllands-Posten med domicil i Aarhus er blandt medierne, der nu er ude i anden runde af besparelser på ét år. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix

Briefing: Ugen i mediebranchen

For abonnenter