MediaWatch

TDC 120 kroner ned siden regnskabet

i-data er siden indlemmelsen i KFX-indekset bare faldet og faldet, og dagens kraftige kursfald, der kommer oven i fald de seneste 10 - 12 børsdage, tilskrives en udtalelse fra direktøren i Exbit, der regner med en udskydelse af børsnoteringen.

GN Store Nord og NKT, der ligger henholdsvis i kurs 108,5 og 1720 er også ramt af de seneste dages meget dårlige stemning i fiberoptikaktierne på Nasdaq. GN Store Nord ligger 6 kroner og 5,2 procent lavere. Her trykkes aktien af, at udsigten til at den fremskyndede Nasdaq-børsnotering af Nettest ikke tegner til ud til at blive nogen guldgrube for selskabet. NKT ligger 70 kroner lavere, svarende til fire procent.

Tele Danmark - også kaldet TDC - er faldet yderligere oveni det drøje 30 procents kurstab efter regnskabet i sidste uge. Gårsdagens pressemøde har på ingen måde skabt smult vande for aktien. Til orientering for dem, der vil samle aktien op på bunden - eller skynde sig at bringe den på salgslisten - handles aktien ved 14-tiden næsten 6 procent lavere i kurs 255, og det er jo cirka hele 120 kroner billigere end før regnskabet sidste torsdag.

NavisionDamgaard ligger 10 kroner lavere i kurs 210. eHuset falder igen i dag og ligger cirka 10 procent lavere i kurs 160.

KFX-indekset lå klokken 15:50 i 312,38 - 4,42 point lavere end gårsdagens lukkeniveau.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs