MediaWatch

Nye tal for danskernes brug af nettet

Det fremgår af Mediaprofilen Internet 3. kvartal 2000 fra CIA Interactive, som analyserer udviklingen og strukturen på det danske Internetmarked med udgangspunkt i målgruppen kaldet Internetbrugere.

40 procent af Internetbrugerne er online hver dag eller næsten hver dag. Flere end 63 procent er online i mindre end en halv time om dagen og tallene viser, at Internettet primært anvendes til at sende e-mails (76,3 procent) og søge informationer (73,3 procent). 31,3 procent har bestilt varer over Internettet, men kun 2 procent handler regelmæssigt - det vil sige hver måned.

Det er primært finansielle ydelser, rejser og bøger, der anskaffes online og udviklingen viser, at et stigende antal Internetbrugere vil benytte disse ydelser. Blandt rapportens mange nøgletal er også klikrater: Tal fra Nielsen/NetRatings viser, at kun 5 ud af 1000 personer, der ser et banner, rent faktisk klikker på det.

Mere fra MediaWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Le Gammeltoft stopper på Heartbeats

Aller Media bekræfter, at stifter og direktør for det digitale medie og bureau har valgt at opsige sin stilling. Le Gammeltoft har stået i spidsen for selskabet siden 2015.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs