MediaWatch

eHusets direktør bortvist

eHusets ledelse har efter en ajourføring af den økonomiske udvikling i det indeværende regnskabsår fundet uregelmæssigheder i de tidligere årsregnskaber. Uregelmæssighederne omhandler selskabets fakturering herunder for tidligt udstedte fakturaer og har bevirket at tilgodehavender er blevet opført med for store beløb.

De for tidligt udstedte fakturaer har betydet en resultatpåvirkning på godt 20 millioner kroner gældende for såvel regnskabsåret 1999/2000 som første halvdel af indeværende regnskabsår. Dermed er egenkapitalen fra starten af i år på 65 millioner og ikke som tidligere anført 85 millioner kroner.

eHuset vil nu gennemgå tidligere offentliggjorte regnskabstal korrigere disse og herefter offentliggøre de reviderede tal.

Konsekvensen af ajourføringen er en øjeblikkelig bortvisning af koncerndirektør Kurt Wamberg Rasmussen der indtil 1. januar i år havde ansvaret for for eHusets økonomi- og finansfunktioner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs