MediaWatch

eHusets direktør bortvist

eHusets ledelse har efter en ajourføring af den økonomiske udvikling i det indeværende regnskabsår fundet uregelmæssigheder i de tidligere årsregnskaber. Uregelmæssighederne omhandler selskabets fakturering herunder for tidligt udstedte fakturaer og har bevirket at tilgodehavender er blevet opført med for store beløb.

De for tidligt udstedte fakturaer har betydet en resultatpåvirkning på godt 20 millioner kroner gældende for såvel regnskabsåret 1999/2000 som første halvdel af indeværende regnskabsår. Dermed er egenkapitalen fra starten af i år på 65 millioner og ikke som tidligere anført 85 millioner kroner.

eHuset vil nu gennemgå tidligere offentliggjorte regnskabstal korrigere disse og herefter offentliggøre de reviderede tal.

Konsekvensen af ajourføringen er en øjeblikkelig bortvisning af koncerndirektør Kurt Wamberg Rasmussen der indtil 1. januar i år havde ansvaret for for eHusets økonomi- og finansfunktioner.

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs