MediaWatch

Konference om Online Markedsføring

ONLINE MARKETING 2001, Trends & Strategies for Online Branding, er titlen på en konference 5. og 6. april på Hotel Royal i København. Arrangør er New Media Event i samarbejde med Dansk Annoncør Forening, Internet Advertising Bureau og Foreningen for Dansk Internet Handel samt Mediawatch.

Konferencens formål er at give deltagerne et overblik over de nyeste tendenser og strategier for online marketing, som gør dem i stand til at tilrettelægge en succesfuld online branding kampagne, der både indebærer en kommunikationsmæssig og planmæssig opgave.

Blandt talerne er Egbert van Acht, 24/7 Media Europa, Tariq Dag Khan, Stepstone, Ana Cristina Johansson, Araneum og Anders Tvede-Møller fra Outrider DK.

New Media Event er et ungt firma, som har specialiseret sig i at arrangere new media konferencer og seminarier med fokus på mediekonvergensens betydning for både det forretnings, markedsførings og produktionsmæssige aspekt.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs