MediaWatch

Icon Medialab og IBM samarbejder

Ifølge en pressemeddelse fra Icon Medialab er man blevet udvalgt af IBM, som et af de selskaber der skal indgå i computergigantens Mobile Alliance program. Dette program vil nu ekspandere ind i Europa.

Alliancen betyder, at IBM vil investere i specielle support programmer, der er skræddersyet til at møde Icon's efterspørgsel på konsulent, web design og integrations services rundt om i Europa.

Icon vil som modydelse for dette integrere IBM's teknologi, såsom dets WebSphere Everyplace* Suite i dets mobile web-rutiner.

Adrian Kohn, IBM's europæiske direktør, forventer, at mobile apparater inden for få år vil stå for mere end 60 procent af alle web-transaktioner. Dette vil gøre den mobile e-handel særdeles attraktiv for de nye personaliserede services. Han forventer i den forbindelse, at selskaber som Icon Medialab vil kunne få en stor indflydelse på, hvilke platforme virksomhederne vælger til at kreere content med mere.

Erik Sandersen, nyudnævnt vicepræsident for Icon Medialab's Partnerships, er godt tilfreds ned udvælgelsen. Han ser IBM's valg som et skulderklap og en anerkendelse af at selskabet er blandt de ledende på markedet.

Mere fra MediaWatch

CNN varsler afskedigelser

En fyringsrunde, der vil finde sted denne uge, er blevet annonceret til medarbejderne i CNN. Ifølge CNN Business bliver den omfattende.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs