MediaWatch

Observer: Vi føler os ikke presset!

Ifølge det svenske blad Veckans affärer's seneste udgave bør aktionærer, der har en andel i Observer, overveje at sælge ud. Baggrunden skulle angiveligt være, at selskabet presses af nye og hurtigere konkurrenter og at dets tjeneste er betragteligt dyrere end de konkurrerende tjenester.

Det svenske blad mener ligeledes, at der er en risiko forbundet med hovedaktionæren Bure's planlagte uddeling af Observeraktier. Flere aktier på markedet skaber øget likviditet og dermed sandsynlighed for at kursen kan presses.

Mediawatch har i den forbindelse spurgt Observers kommunikationschef, Per Blixt, om hvordan selskabet ser på sagen. Blixt siger i den forbindelse, at man er klar over den øgede konkurrence og man tager den seriøst, men samtidig føler man på ingen måde sin tilvækst truet.

- Branchen er stadig en lavtudviklet branche og vi ser stadig en god tilvækst. På langt sigt ser vi ingen trussel fra vore konkurrenter og vi har ingen planer om at revidere vore tilvækstmål. På kort sigt føler vi os heller ikke truet og målet for det indeværende år fastholdes.

Blixt siger endvidere, at Observer er en international koncern, der tilbyder en bred vifte af internationale tjenester. Tilvæksten i Danmark er ligeledes god og man føler sig ikke truet af konkurrenterne på markedet.

Observer har i dag operationer i ni europæiske lande.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs