MediaWatch

Nyrup: Nej til studielån til pc

Statsministeren mener ikke, at de studerende skal have adgang til billige lån til pc. De må betale selv, lige som de i dag selv betaler bøger, kopier og andet materiale. I stedet satser Poul Nyrup Rasmussen på at koble universiteter, højskoler og seminarier på bredbåndsnettet og styrke IT-undervisningen, skriver Berlingske Tidende.

Ideen om at låne de studerende penge til pc'er kommer fra formanden for Den Koordinerede Tilmelding, Jacob Lange, som mener, at mange studerende udsætter deres studiestart for at tjene penge til en computer først.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs