MediaWatch

København knudepunkt i nyt telenet

Det er selskabet Pangea Ltd. med hjemsted på Bermuda, der i løbet af et år har opbygget telenettet på i alt 11.500 kilometer. Nettet skal primært bruges af teleselskaber og internet-udbydere, og forbinder de største byer i Norden og Tyskland samt Amsterdam, Bruxelles, Paris og London. Det skriver Politiken.

- Vi betragter Danmark og de andre nordiske lande som Europas Silicon Valley. Derfor satser vi her først, siger Stephen Lovas, ansvarlig for Pangeas globale salg og markedsføring.

Projektet startede som en ide blandt fire studerende, heriblandt danskeren Christian Jepsen, på Georgetown University. Det førte til, at investorer har skudt cirka 3,9 milliarder kroner i projektet.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs