MediaWatch

Stepstone tegner millionkontrakt

Ifølge aftalen skal Stepstone annoncere adskillige tusinde IT-stillinger om måneden på dets britiske og europæiske websites for S Three. Offentliggørelsen af aftalen kommer i forlængelse af, at Stepstone har lanceret en decideret IT-kanal i Storbritannien og Tyskland, som senere vil blive lanceret i resten af Europa.

Ifølge Giles Clarke, der er administrerende direktør for StepStone, er aftalen med S Three banebrydende for Stepstone, og den understreger vigtigheden af lanceringen af den nye dedikerede IT-kanal.

Under præsentationen af Stepstones regnskab for år 2000 udtrykte analytikerne kritik af stigningen i antallet af selskabets korte kontrakter.

Den netop indgåede kontrakt på godt otte millioner kroner om året de næste tre år bidrager til at imødekomme denne kritik.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs