MediaWatch

Kirch: Vi har pengene!

Usikkerheden om hvorvidt tyske Kirch ville være istand til at sikre en garanti for finansieringen af det gældsplagede EM.TV, har været blot et af flere spørgsmålstegn i forbindelse med den forestående handel. Nu siger den tyske mediegruppe, at det har opnået garanti for det fulde beløb på en milliard dollar, skriver Financial Times.

På trods af at den økonomiske del af sagen synes afklaret er det dog stadig ikke sikkert, at handlen kan gennemføres. Formel 1 promotoren Bernie Ecclestone har hidtil fastholdt, at han via vedtægterne i holdingselskabet SLEC, der står bag Formel 1, vil nedlægge veto mod at Kirch via handlen vil opnå en andel af selvsamme.

Kirch-gruppen vil ikke for nærværende kommentere hvorledes det har tænkt sig at forholde sig overfor eventuelle trusler mod dets opkøbsplaner. Der arbejdes dog på at finde alternative løsninger for at omgå et muligt veto fra Ecclestone.

FIA, Federation Internationale de l'Automobile, der gælder som det styrende organ af Formel 1, siger, at det i øjeblikket overvejer sagen nøje.

FIA kan, hvis det finder at selve sporten Formel 1 ikke tilgodeses, via klausuler ændre på SLEC's rettigheder med mere.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs