MediaWatch

Stockholmbørsen ramt af nedjusteringer

I perioden fra september 2000 til og med februar i år har 24 børsnoterede selskaber således nedjusteret deres forventninger. Nogle af disse har endda nedjusteret flere gange, skriver Dagens Industri.

Cirka halvdelen af de noterede selskaber beskæftiger sig inden for enten IT, tele og computerbranchen. Blandt de selskaber som har nedjusteret mere end en gang er antenneproducenten Allgon og IT-konsulentselskabet Icon Medialab. Nils Liliedahl, chef for informationsovervågningen på OM Stockholmbørsen, kan ikke mindes at have oplevet en lignende mangfoldighed af nedjusteringer inden for de seneste ti år.

Liliedahl siger endvidere, at selskaberne grundet kvartalsvise rapportudmeldinger ikke bør nedjustere så ofte som de gør nu.

Nedjusteringerne kontrolleres løbende af Stockholmbørsen for at forhindre unødig uro på børsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs