MediaWatch

Framfab-selskaber opkøbt

Framfab, der i sidste uge offentliggjorde et særdeles negativt regnskab for 2000, får nu målsætningen om at afhænde en del af sine aktiviteter opfyldt. I forbindelse med regnskabsfremlæggelsen sagde det svenske IT-konsulentselskab, at det for at rette op på den økonomiske situation ville sælge ud af sine aktiviteter. Nordic Capital har fulgt op på udspillet og ønsker nu formedelst 170 millioner svenske kroner at opkøbe de udbudte selskaber Framfab Integration og Framfab Consulting, skriver ekonomi24.se.

Nordic Capital planlægger endda yderligere opkøb. Ifølge Ulf Ivarsson, selskabsansvarlig for det svenske ventureselskab, har det ikke været interessant at tænke i opkøbsbaner siden anden halvdel af 1999 og frem til nu. Dette synes nu at ændre sig idet kapitalstærke selskaber, grundet de dramatiske fald i aktiekurserne inden for især IT-branchen, kan købe sig til selskaberne for noget nær spotpris.

Nordic Capital planlægger ingen nedskæringer eller sammenlægninger i de to nyerhvervede selskaber. Dog vil disse, når handlen er formelt på plads i løbet af marts måned, skifte navn.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs