MediaWatch

Ericsson, Telia og Saab samarbejder

Saab Tech Systems har indvilliget i at opgradere sit engagement i dets samarbejde med Ericsson og Telia. Samarbejdet skal frembringe mobile positioneringssystemer rettet mod blandt andet transportbranchen. Tjenesten, der er døbt Närmaste Resurs, ventes udbudt af Telia inden for de kommende måneder, skriver Dagens Industri.

Den nye tjeneste, der er et resultat af godt et års samarbejde mellem de tre selskaber, er ifølge Lars Hallström, ansvarlig for positioneringstjenester hos Ericsson, langt fremme på internationalt plan. Især Saab's applikationer har en stor del af æren for dette, således Hallström.

Mens Saab som sagt står for applikationerne og således har udviklet selve programmet bidrager Ericsson med infrastruktur og mobiltelefoner, mens Telia står for operatørfunktionen. Kunden skal altså for at kunne bruge det nye system have en mobiltelefon med Teliaabonnement.

Blandt aftagerne af den nye tjeneste vil være især taxa- og vagtselskaber, der for at kunne fungere mest effektivt har et stort behov for at kunne dirigere samt følge sine ansatte.

Det er nu tanken at det tidligere indledte Team Positioning samarbejde mellem Telia og Ericsson skal have Saab indblandet i større udstrækning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Aller Media nedlægger printmagasin til unge, TV 2 Øst får ny adm. direktør, og reklame fra Liberal Alliance på TV3+ har rejst debat om politiske reklamer på tv. Få overblikket over den seneste uge i mediedanmark her.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs