MediaWatch

Forlig mellem Lycos og Spray

Internet gruppen Lycos Europe og nordiske Spray Networks har indgået en aftale, som betyder, at prisen på Spray i forbindelse med Lycos Europes overtagelse bliver reduceret med 20 procent, skriver Reuters.

Ifølge den oprindelige aftale mellem de to selskaber var meningen, at Spray Ventures skulle betale Lycos Europe 80 millioner euro for otte millioner aktier i forbindelse med kapitalforøgelsen. Spray Ventures var imidlertid ude af stand til at betale for de første to portioner på grund af manglende kassebeholdning. Det skete angiveligt for at komme i en position, hvor det blev muligt at genforhandle betingelserne.

Lycos Europe udtaler i en kommentar til den nye løsning, at Spray Ventures stadigvæk vil modtage otte millioner nye Lycos Europe aktier, men de kommer til at betale herfor ved at returere 25 millioner aktier til Internet-gruppen i stedet for at betale kontant.

Hermed kommer Lycos Europe til at modtage i alt 17 millioner aktier i Spray Ventures, svarende til en reduktion på 20 procent af den oprindelige købspris på 83,3 millioner aktier.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs