MediaWatch

Nye farverige iMacs

Apple lancerer en opgraderet version af dets musikstyrings software iTunes, som kan arbejde sammen med mere end 25 tredjepartsleverandører af CD-drev og -brændere. Steve Jobs forventer nemlig, at det næste skridt i Internettets udvikling bliver, at PC'en bliver fokuseret til digitale enheder og brugererfaring, skriver Reuters.

Der bliver tale om en ny opgraderet serie af iMacs, som er forsynet med hurtigere computerprocessorer samt drev, som kan både aflæse, og skive til CD'ere. De vil have tilføjet to nye designs, den mangfoldige "Flower Power og den plettede "Blue Dalmatian", sammen med den nye software til at afspille digitalt lagrede musikfiler i MP3 format.

Apple afslører desuden en ny model af dets Power Mac G4 Cube, der er selskabets kompakte desktop PC. De fleste af Apples vigtigste nylanceringer inklusiv dets ultra tynde notebook Powerbook G4 blev allerede lanceret 10. januar i San Francisco. Det har medvirket til en stigning i Apples aktier på 13,95 procent frem til en lukningskurs onsdag på 18-7/8 dollar.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs