MediaWatch

Nye farverige iMacs

Apple lancerer en opgraderet version af dets musikstyrings software iTunes, som kan arbejde sammen med mere end 25 tredjepartsleverandører af CD-drev og -brændere. Steve Jobs forventer nemlig, at det næste skridt i Internettets udvikling bliver, at PC'en bliver fokuseret til digitale enheder og brugererfaring, skriver Reuters.

Der bliver tale om en ny opgraderet serie af iMacs, som er forsynet med hurtigere computerprocessorer samt drev, som kan både aflæse, og skive til CD'ere. De vil have tilføjet to nye designs, den mangfoldige "Flower Power og den plettede "Blue Dalmatian", sammen med den nye software til at afspille digitalt lagrede musikfiler i MP3 format.

Apple afslører desuden en ny model af dets Power Mac G4 Cube, der er selskabets kompakte desktop PC. De fleste af Apples vigtigste nylanceringer inklusiv dets ultra tynde notebook Powerbook G4 blev allerede lanceret 10. januar i San Francisco. Det har medvirket til en stigning i Apples aktier på 13,95 procent frem til en lukningskurs onsdag på 18-7/8 dollar.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs