MediaWatch

Mobiltelefon på 40 gram

Med det tekniske reference-design kan mobilproducenter fremstille mobiltelefoner, der kun vejer det halve, og er halvt så store som de mindste på markedet i dag. Det betyder mobiltelefoner, der ikke er større end et visitkort og kun vejer 40 gram.

Også teknologisk er designet med helt fremme. Foruden tri-band understøtter det ny design også WAP, High Speed Data og GPRS, skriver Internetavisen Jyllands-Posten.

Antallet af komponenter i reference-designet er reduceret og ingen af dem er særligt dyre. - Det betyder, at mobiltelefoner, baseret på vores design og chipsæt, også bliver billige, siger direktøren for Analog Devices designcenter i Aalborg, Esben Randers. På verdensplan beskæftiger Analog Devices cirka 9.000 medarbejdere, heraf 25 i Aalborg.

Mere fra MediaWatch

Pluto TV udfordrer streamingmarkedet med gratis indhold

Efter et milliardopkøb i 2019 er det gået stærkt for Pluto TV, der for ni år siden blev skabt i et ”snusket varehus” i Los Angeles. Nu har den gratis streamingtjeneste gjort indtog i Norden. Partnerskab med Viaplay giver store forventninger allerede på kort sigt.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs