MediaWatch

Firmaer skal tjekke teleregningen

Det konkluderer rådgivningsfirmaet Danadvice, efter at selskabet har gennemgået 100 forskellige virksomheders teleregninger og fundet fejl i halvdelen. Danadvice har dog været særligt opmærksomme fakturaerne fra bestemte teleselskaber, som ofte har en tendens til ikke at udbetale de aftalte rabatter. Derfor vurderer rådgiver Bjarne Ovesen fra Danadvice, at der er fejl i to ud af ti teleregninger. Det skriver Erhvervsbladet.

Ofte er regningerne så komplicerede, at virksomhederne ikke selv kan gennemskue teleselskabernes fakturaer. Problemet er størst for rabatter på udlandstelefoni, fordi der ikke er mange teleselskaber, der yder rabat på indlandstelefoni. Virksomhederne bliver forblændet af de høje rabatter, som de aftaler med teleselskaberne.

Men teleselskaberne har tilsyneladende svært ved at håndtere de ofte individuelle rabataftaler, som de har indgået, siger Bjarne Ovesen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs