MediaWatch

Firmaer skal tjekke teleregningen

Det konkluderer rådgivningsfirmaet Danadvice, efter at selskabet har gennemgået 100 forskellige virksomheders teleregninger og fundet fejl i halvdelen. Danadvice har dog været særligt opmærksomme fakturaerne fra bestemte teleselskaber, som ofte har en tendens til ikke at udbetale de aftalte rabatter. Derfor vurderer rådgiver Bjarne Ovesen fra Danadvice, at der er fejl i to ud af ti teleregninger. Det skriver Erhvervsbladet.

Ofte er regningerne så komplicerede, at virksomhederne ikke selv kan gennemskue teleselskabernes fakturaer. Problemet er størst for rabatter på udlandstelefoni, fordi der ikke er mange teleselskaber, der yder rabat på indlandstelefoni. Virksomhederne bliver forblændet af de høje rabatter, som de aftaler med teleselskaberne.

Men teleselskaberne har tilsyneladende svært ved at håndtere de ofte individuelle rabataftaler, som de har indgået, siger Bjarne Ovesen.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs