MediaWatch

Dimension får flot børsdebut

Dimensions børsintroduktion blev indledt med en aktiekurs på 61 svenske kroner og nåede i løbet af handelsdagen top på 67,5 kroner. Ved lukningen af Stockholmbørsen var aktien dog faldet lidt tilbage til kurs 66,5 svenske kroner. Resultatet betyder, at selskabets samlede aktieværdi nu udgør lidt over 1.9 milliarder svenske kroner fordelt på godt 29 millioner aktier, skriver Financial Times.

Den succesfulde børsintroduktion for Dimension skal i øvrigt ses i lyset af at konkurrenter, såsom Framfab, Icon Medialab samt Cell Networks siden de toppede for godt et år siden er faldet mere end 95 procent i værdi.

Indtil nu har Dimension hovedsagligt fokuseret på det svenske marked, men med introduktionen er det nu selskabets håb, at kunne bruge overskuddet til at udvide målområdet samt tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs