MediaWatch

NRK har ledelses- og budgetproblemer

Det er ikke lykkedes for NRK-ledelsen at leve op til det nye stramme budget. Det vil stå klart allerede i public service organisationens første kvartalsregnskab, skriver Dagens Næringsliv. Konsekvensen er en ledelsesbeslutning om at reducere aktiviteterne.

Sidste år overskred public service-selskabet sit budget med 150 millioner kroner. Det fik kulturminister Ellen Horn at gøre klart, at i 2001 vil afvigelser fra budgettet ikke blive tolereret. Meget taler dog for, at budgettet sprænges igen.

De direkte nyheder frem til kl. 12.00 lægges på is. Nyheder og andre egenproduktioner om eftermiddagen er også i farezonen. NRK benægter dog fortsat, at skulle have budgetproblemer. Det står dog klart, at den norske statsradiofoni har ledelsesmæssige problemer.

I januar stoppede NRKs bestyrelsesformand Torger Reve, da det ikke lykkedes ham at finde en ny TV-chef efter at den tidligere TV-chef, Einar Førde, sagde op i august.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs