MediaWatch

MemoryCard klar til salg

Siden slutningen af sidste uge har Dataram Corporation haft medarbejdere og rådgivere beskæftiget med en såkaldt due intelligence, en dybdegående undersøgelse, af MCT. Under forudsætning af, at undersøgelsen ikke afslører skeletter i skabet, ventes handlen at falde på plads i slutningen af den kommende uge, bekræfter MCTs adm. direktør Lars Marcher. Det skriver Internetavisen Jyllands-Posten.

Ifølge oplysninger fra Berlingske Tidende vil størrelsen af tilbuddet "delvis kunne dække de nuværende kreditorer". Selskabets kreditorer skal derfor ikke regne med at få hele deres gæld indfriet, hvorfor MCT vil indhente accept fra kreditorerne, når der foreligger et mere detaljeret tilbud fra køberen.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Seneste nyt

Se flere jobs