MediaWatch

MemoryCard klar til salg

Siden slutningen af sidste uge har Dataram Corporation haft medarbejdere og rådgivere beskæftiget med en såkaldt due intelligence, en dybdegående undersøgelse, af MCT. Under forudsætning af, at undersøgelsen ikke afslører skeletter i skabet, ventes handlen at falde på plads i slutningen af den kommende uge, bekræfter MCTs adm. direktør Lars Marcher. Det skriver Internetavisen Jyllands-Posten.

Ifølge oplysninger fra Berlingske Tidende vil størrelsen af tilbuddet "delvis kunne dække de nuværende kreditorer". Selskabets kreditorer skal derfor ikke regne med at få hele deres gæld indfriet, hvorfor MCT vil indhente accept fra kreditorerne, når der foreligger et mere detaljeret tilbud fra køberen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs