MediaWatch

MemoryCard klar til salg

Siden slutningen af sidste uge har Dataram Corporation haft medarbejdere og rådgivere beskæftiget med en såkaldt due intelligence, en dybdegående undersøgelse, af MCT. Under forudsætning af, at undersøgelsen ikke afslører skeletter i skabet, ventes handlen at falde på plads i slutningen af den kommende uge, bekræfter MCTs adm. direktør Lars Marcher. Det skriver Internetavisen Jyllands-Posten.

Ifølge oplysninger fra Berlingske Tidende vil størrelsen af tilbuddet "delvis kunne dække de nuværende kreditorer". Selskabets kreditorer skal derfor ikke regne med at få hele deres gæld indfriet, hvorfor MCT vil indhente accept fra kreditorerne, når der foreligger et mere detaljeret tilbud fra køberen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs